[i][b]F?ery Online RP Yetkili Ba?vuru Forumu
Steam ID: [/b][/i][url=https://steamid.io/lookup/STEAM_0:1:150360055]STEAM_0:1:150360055[/url]
[i][b]Oyun içi ad?n?: Fandoz_
Gerçek Ad?n?z: Burak A
Kaç ya??ndas?n?z [+14]: 14
Ne kadar zamand?r sunucumuzdas?n?z: 2 gündür sunucunuzu cok be?endim
Neden Helper olmak istiyorsun?: Adaleti Yerine Koymaya Haks?z?n Hakl?ya Yapt??? Suçlamalar? Çözmeye
Daha önce yetkili tecrübeniz oldumu oldu ise hangi yetkiler?: 5 Serverde Yetkili Oldum En Yüksek Yetkim Admindi
Mikrafonunuz varm??: Var
Komut bilginiz varm?: Var
Sunucuda ne kadar aktif olabilirsiniz?: 7 9 saat istedi?im kadar yani
Bilgi Testi(Lütfen internetten bakt???n?z ?eyleri yazmay?n sadece gülünç bir duruma dü?ersiniz)
RDM'i bir olayla aç?kla: Rastgele ?nsan Öldürmek
-----------------------------------------------------------
NLR'i bir olayla aç?kla: Öldü?ün Zaman Yeni Bir Hayata Ba?lamak Eski Yerinize Geri Gitmemek
Metagaming'i bir olayla aç?kla: Metagaming Oyunda Birisinin ?smini Üste Yazan ?smi Okumak Veya Bask?ndayken Kap?da ''AL?'' Yaz?yo Ali C?k D??ar? Demek
Ve /A VE /AD KARI?TIRMAK
Neden di?erleri de?il de sen?: Bu Servere Hakl?y? Hakl? Duruma Getircem Haks?z? Cezaland?rcam
Vermek istedi?in di?er bilgiler:
?smim Burak Soyismim Arslanlap Steam Fandoz_ Shi-Roi Modratörünüz Bana Yetki Formunu Atarak Yard?mc? Oldu [/b][/i]
F?ery Online RP Yetkili Ba?vuru Forumu
Steam ID: STEAM_0:1:150360055Oyun içi ad?n?: Fandoz_
Gerçek Ad?n?z: Burak A
Kaç ya??ndas?n?z [+14]: 14
Ne kadar zamand?r sunucumuzdas?n?z: 2 gündür sunucunuzu cok be?endim
Neden Helper olmak istiyorsun?: Adaleti Yerine Koymaya Haks?z?n Hakl?ya Yapt??? Suçlamalar? Çözmeye
Daha önce yetkili tecrübeniz oldumu oldu ise hangi yetkiler?: 5 Serverde Yetkili Oldum En Yüksek Yetkim Admindi
Mikrafonunuz varm??: Var
Komut bilginiz varm?: Var
Sunucuda ne kadar aktif olabilirsiniz?: 7 9 saat istedi?im kadar yani
Bilgi Testi(Lütfen internetten bakt???n?z ?eyleri yazmay?n sadece gülünç bir duruma dü?ersiniz)
RDM'i bir olayla aç?kla: Rastgele ?nsan Öldürmek
NLR'i bir olayla aç?kla: Öldü?ün Zaman Yeni Bir Hayata Ba?lamak Eski Yerinize Geri Gitmemek
Metagaming'i bir olayla aç?kla: Metagaming Oyunda Birisinin ?smini Üste Yazan ?smi Okumak Veya Bask?ndayken Kap?da ''AL?'' Yaz?yo Ali C?k D??ar? Demek
Ve /A VE /AD KARI?TIRMAK
Neden di?erleri de?il de sen?: Bu Servere Hakl?y? Hakl? Duruma Getircem Haks?z? Cezaland?rcam
Vermek istedi?in di?er bilgiler:
?smim Burak Soyismim Arslanlap Steam Fandoz_ Shi-Roi Modratörünüz Bana Yetki Formunu Atarak Yard?mc? Oldu