BAŞVURU YAPMAYA GELMİŞAM

175 views
F?ery Online RP Yetkili Ba?vuru Forumu

Steam ID: lordagresif

Oyun içi ad?n?: DeadShot

Gerçek Ad?n?z: Mücahit Burak

Kaç ya??ndas?n?z [+14]: 17 bebek

Ne kadar zamand?r sunucumuzdas?n?z: 10 dakika

Neden Helper olmak istiyorsun?: Helper olmak isteyen kim yolla bir adminstrator hocam

Daha önce yetkili tecrübeniz oldumu oldu ise hangi yetkiler?: Admin , SüperAdmin , Moderatör , Helper H-Admin ne bulursan oldum hocam bugüne kadar.

Mikrafonunuz varm??: Olmam?

Komut bilginiz varm?: O Olmam?

Sunucuda ne kadar aktif olabilirsiniz?: Genç Yaz?l?m Adl? Firmada yetkili personel oldu?um için hafta içi 6 dan sonra full hafta sonu pazar full cumartesi de?i?ir

Bilgi Testi(Lütfen internetten bakt???n?z ?eyleri yazmay?n sadece gülünç bir duruma dü?ersiniz)

RDM'i bir olayla aç?kla: Phobos'un tipi g?c???ma gitti?i için öldürmem (Ayr?ca Metagame'de yapt?m la ne ibne adam?m nerden biliyom onun Phobos Oldu?unu (Üstünde yaz??yor a?bi))
-----------------------------------------------------------
NLR'i bir olayla aç?kla: Niw Layf Rul (Yeni Layf Kurallar?) Sen öldükten sonra ne hat?rl?yabilirsin. Hatta öldü?ünü bile hat?rl?yamass?n moruk neyse öldüysen her?eyi unutcan gidip öyle intikam alm?cam (Aha burda da RevengeRP yapt?m hadi eyw)

Metagaming'i bir olayla aç?kla: Yolda yürüyorum oruç kafama vurmu? Mafya Babas? görüyorum ( Üstünde yaz?yor yahu yoksa nerden bileyim aaaa ) Sen kötü birisin pu?t diyip vuruyorum yada polise ?ikayet ediyorum (RDM de yapt?m arada çakt?rmay?n)

Neden di?erleri de?il de sen?: Baba tecrübe kasm?? bir insan baba i?i biliyor baba yani. Fakir al?n evinizi ??mart?n.

Vermek istedi?in di?er bilgiler: Liseliyim hocam . ?stanbul/Merter'de Genç Yaz?l?m adl? firmada çal???yorum (REKLAMLAR) Kurumsal bir firma'd?r . Sadece kurumlar? support sa?l?yoruz.Yaz?l?m Mühendisi olmak istiyorum. Baba Heçk?r olmucak merak etmeyin.. Hadi eyw
KABUL EDILMISTIR!
Reply